lunes, 4 de mayo de 2009

Detinguts 4 persones a Granollers per robos a vehicles

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Granollers han detingut 4 persones com a presumptes autores de 6 robatoris a interior de vehicle en una sola nit, estacionats en carrers de la localitat de Granollers (Vallès Oriental). Tres d'elles han estat arrestades més de 30 vegades, la majoria per delictes contra el patrimoni.

Una patrulla de mossos que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana per Granollers la matinada del 27 d'abril va ser alertada que quatre persones estaven obrint cotxes a la zona del Camí de Can Bassa. En arribar al lloc, els agents van comprovar que tres vehicles havien patit danys (tenien finestres trencades i panys forçats). En un dels turismes van trobar dos tornavisos, presumptament abandonats pels autors, possiblement en ser sorpresos per algun vianant.

A pocs metres dels cotxes assaltats, els mossos van localitzar un vehicle estacionat amb els vidres entelats i amb quatre persones a dins, la descripció física de les quals coincidia plenament amb la facilitada als agents en el requeriment. Els ocupants no van poder explicar als mossos què feien i per què es trobaven allà, donant explicacions incoherents i confuses.

A l'escorcoll del cotxe es van localitzar dos tornavisos, alicates i guants, eines que presumien el seu ús per a robatoris a interior de vehicle.

Davant d'aquests fets, els mossos van detenir els 4 ocupants, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Mollet del Vallès (Vallès Oriental):
-Daniel ST, de 20 anys
-Ivan MB, de 22 anys
-José M AB, de 24 anys
-Felipe MD, de 22 anys


En realitzar una nova recerca per la zona, els agents van localitzar altres tres cotxes que havien estat assaltats al carrer Migdia de Granollers, seguint el mateix modus operandi.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio