sábado, 25 de abril de 2009

1500 ciclistes a la bicicletada del Besòs

1.500 persones s'han inscrit a la VII Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs que se celebrarà aquest diumenge, 26 d'abril. La Bicicletada està organitzada per la Diputació de Barcelona, mitjançant el treball coordinat de les àrees d'Esports i d'Espais Naturals, en col·laboració amb el Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme.

La sortida es realitzarà a les 9:30h des del Parc Firal de Granollers. Al llarg del recorregut, d'uns 24 Km., hi haurà punts de trobada a Montornès del Vallès, Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet on els participants també podran iniciar la Bicicletada, si ho desitgen. L'arribada es preveu al Parc del Litorial de Sant Adrià del Besòs cap a les 11:30h.

La Bicicletada està oberta a tots els públics i la inscripció és gratuïta. De totes maneres, cal destacar que la preinscripció ha assolit el seu màxim de 1.500 participants i per tant resta tancada.

L'objectiu principal de la prova és gaudir de la natura tot fent esport, adequant el ritme de la pedalada al d'un passeig. A més, enguany ja s'ha finalitzat la recuperació ambiental i paisatgística del darrer tram de 400 metres situat a la desembocadura.

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio