viernes, 17 de abril de 2009

Indultat un drag queen per una agressio a un jove de Granollers

El Consell de Ministres ha concedit l’indult a un dels tres drag queens condemnats a 12 anys de presó per una agressió sexual a un jove de Granollers que es va produir en un wàter de la discoteca Eibisí, de Montornès, a l’estiu de l’any 2001. Josep Maria Parramon Piella, veí de Manlleu, va ser condemnat per l’Audiència de Barcelona a l’abril de l’any 2006.

La decisió retalla en set anys la pena imposada pels magistrats “a condició que es torni a repetir delicte dolós en el termini de 10 anys des de la publicació del Reial Decret”, que signa el ministre Francisco Caamaño.

La sentència va ser confirmada pel Tribunal Suprem al març de 2007. A l’abril de l’any passat, la Secretaria de Presons de la Generalitat va concedir el tercer grau als quatre condemnats –els tres drag queens i la ballarina que les acompanyava en l’espectacle– perquè cap d’ells tenia antecedents penals i havien tingut tots un bon comportament durant el temps que van estar ingressats a la presó. Parramon ha rebut el suport del col·lectiu de drag queens de Barcelona i de signatures de suport a l’indult.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio