sábado, 11 de abril de 2009

La TDT de Granollers arranca amb una desena de pobles

El consorci públic del nou canal de televisió digital públic de l’àrea de Granollers arrencarà amb la meitat dels 23 pobles que n’haurien pogut formar part. L’Ajuntament de Lliçà de Vall ha estat l’últim de retirar-se d’aquest ens, d’on també podrien caure en les properes setmanes els ajuntaments de Palautordera i Sant Celoni.

El president del consorci i alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ja dóna per feta la marxa de Palautordera. A Sant Celoni, CiU i CUP, que tenen la majoria, també han expressat la seva intenció de desvincular-se’n. Ja hi havien renunciat Castellterçol, Sant Feliu, Santa Eulàlia, Cardedeu, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Llinars i Vallgorguina. Les Franqueses no hi va entrar en un primer moment, però s’hi va incorporar després del canvi de govern de fa just un any.

Mayoral reconeix que en un moment de crisi “els esforços en aquest tema són complexos” i més per un tema “que encara no ha engegat i costa més de visualitzar”. Amb tot, assegura que el projecte “segueix amb la mateixa força motriu” i està convençut que “quan funcioni hi haurà un efecte suma”. El president del consorci admet que la sortida d’aquests ajuntaments obligarà “a acotar econòmica ment el projecte”, tot i que els avenços tecnològics que hi ha hagut aquests darrers anys també estan ajudant a “matisar” les despeses previstes en un primer moment

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio