viernes, 3 de abril de 2009

El IES Cumella fara el batxillerat a distancia

L’Institut Antoni Cumella de Granollers començarà el curs vinent com a centre col·laborador de batxillerat de l’Institut Obert de Catalunya (IOC) i oferirà estudis de batxillerat a distància. Aquesta modalitat permet que els alumnes puguin compaginar els estudis amb l’activitat laboral i se suma a la possibilitat de cursar el batxillerat nocturn de forma presencial en el mateix centre.

Com a centre de suport de l’IOC, l’IES Cumella oferirà ajuda per fer la matrícula presencial i per l’automatrícula dels estudiants de batxillerat complet i d’assignatures soltes pendents. El centre també donarà assessorament, orientació i acompanyament a l’alumne mitjançant una tutorització personalitzada.

El model d’ensenyament a distància se centra en l’estudiant i utilitza les tecnologies de la informació i la comunicació per estructurar la formació. Es basa en l’atenció personalitzada, l’aprenentatge compartit, el material didàctic, l’entorn d’aprenentatge i l’avaluació contínua.

Per matricular-se al batxillerat nocturn i a distància cal ser major de 18 anys o tenir-ne entre 16 i 18 i acreditar que per motius laborals no es pot assistir en horari diürn.

A Granollers, el curs 2009-2010 també es podrà iniciar el batxillerat d’Arts Escèniques a l’IES Celestí Bellera i de Comerç Internacional i Gestió de Transport a l’IES Carles Vallbona.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio