sábado, 21 de marzo de 2009

Limiten la prova de les bicis de Granollers a 200 usuaris

L’Ajuntament de Granollers ha limitat a 200 persones el nombre d’usuaris que podran participar en la prova final de posada en marxa del servei públic de lloguer de bicicletes, l’Ambicia’t. El consistori ja ha rebut més de 200 peticions de persones interessades en aquest servei i, de moment, s’han entregat ja 130 targetes. Les proves també es continuaran fent amb una trentena de bicicletes repartides en les nou estacions. En les properes setmanes, se n’afegiran tres més al carrer Joan Prim i en dos punts del carrer Girona.

“Estem entregant les targetes a poc a poc perquè volem ensenyar a totes les persones com funciona el servei i que el provin amb nosaltres”, explica el regidor de Mobilitat, Juan Manuel Segovia. El regidor destaca la feina que fan els usuaris actualment per detectar errors en el sistema. “Els estem molt agraïts”, afirma. Segovia recorda que la prova s’allargarà tot el temps que faci falta. “No tenim cap mena de pressa”.

Fins ara, una de les estacions que té més usuaris i registra més moviments és la del carrer Colom. Segovia ho atribueix a la proximitat del Palau d’Esports i d’un aparcament soterrani. “Pensàvem que seria Serrat i Bonastre (a l’estació de Granollers-Centre)”, admet.

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio