lunes, 23 de marzo de 2009

Tot llest a Granollers per la Castosfera

La segona edició de la Catosfera, la trobada dels blocaires catalans, es farà del 27 al 29 de març a Granollers. Aquestes jornades, que ja s'han convertit en un referent, comptaran amb una ponència del president del Parlament, Ernest Benach, que explicarà el projecte Parlament 2.0, i s'hi presentarà una web trilingüe en català, castellà i anglès. Les jornades tractaran temes tan diversos com els videoblocs, els 'open' polítics, les xarxes socials i el moviment emprenedor a través d'unes intervencions que fomentaran la participació general. El blocaire Enrique Dans serà l'encarregat de l'obertura a través d'una conferència.

Un dels protagonistes de la Catosfera serà el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, que presentarà el projecte Parlament 2.0, una nova iniciativa que busca donar a conèixer i explicar l'obra de la cambra a través de xarxes socials d'Internet com ara Facebook, Twitter o Youtube. D'altra banda, a la jornada també es presentarà una web trilingüe en català, espanyol i anglès.

A més de Benach, altres participants de les jornades seran el director de l'Agència Catalana de Notícies,Saül Gordillo, Susana Alosete, Antoni Gutiérrez Rubí, Ícaro Moyano, Javier Capitán, Alana Moceri, Gina Tost, Didac Lee, Carlos Blanco, Marc Cortés i Trina Milán, entre d'altres. Cal destacar que la majoria de conferències s'obriran al debat amb el públic assistent.

La Catosfera també posarà sobre la taula el paper del blocs i les xarxes socials polítiques relacionats amb les noves formes de lideratge. Les jornades comptaran amb el debat 'Catalunya i lideratge social', que tindrà lloc el dissabte a les vuit del vespre i que comptarà amb la presència del professor, blocaire i impulsor dels '10.000 a Brussel·les', Enric Canela; l'escriptor i blocaire Víctor Alexandre; Àngel Colom, polític i ex-dirigent de la 'Crida de la Solidaritat'; Xavier Mir, blocaire i membre de la 'Xarxa de Blocs Sobiranistes'; i Josep Sort, blocaire i integrant del 'Bloc Gran del Sobiranisme'.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio