martes, 14 de abril de 2009

Mor a Granollers un nen de 7 anys en un accident

Un nen de set anys i veí de Granollers va morir aquest diumenge a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona on estava ingressat des de dijous passat quan va ser atropellat per un turisme al carrer Girona de la ciutat. La víctima mortal és Ibrahima M. El veí de les Franqueses que conduïa el turisme, va sortir-ne il•lès. L’home va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia que li va fer la Policia Local de Granollers després del sinistre.

Segons han explicat fonts de la Policia Local, els fets van passar dijous cap a 2/4 de 6 de la tarda a l’alçada del número 327 del carrer Girona, prop del barri de Can Mònic. El turisme circulava en sentit nord quan va atropellar al menor que va sortir al mig de la calçada entre els cotxes que hi havia aparcats darrera d’una pilota. El menor estava jugant en una zona de jocs infantils que hi ha al costat del carrer Girona.

El nen va quedar inconscient a causa de l’impacte amb el capó del vehicle, primer, i amb el terra, després. En un primer moment, va ser atès per metges del Servei d’Emergències Mèdiques al mateix lloc dels fets. Després, el menor va ser traslladat amb un helicòpter dels Bombers de la Generalitat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, de Barcelona. L’aparell va aterrar sobre la rotonda el•líptica que regula el trànsit entre la carretera de Ribes, Primer Marquès de les Franqueses i el carrer de Bonaventura Puig i Perucho, a cavall dels termes de Granollers i les Franqueses.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio