lunes, 20 de abril de 2009

Granollers asumira el sorteig dels pisos de adigsa

L'Ajuntament de Granollers serà l'encarregat d'organitzar el sorteig dels pisos de lloguer protegits del carrer Marie Curie, un sorteig que es va haver de suspendre el 10 de setembre per les protestes de la gran majoria dels 400 espirants, que van qualificar d'injust el mètode utilitzat i van acusar el consistori i l'empresa pública Adigsa de manca de transparència.

Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme de la ciutat, Jordi Terrades, el nou sistema 'donarà les mateixes possibilitats a tothom' utilitzant, per exemple, una llista única. En els propers dies l'ajuntament fixarà la nova data del sorteig, que es podria produir a finals del mes de maig.

El canvi d'organitzador del sorteig s'ha produït gràcies al conveni signat entre l'ajuntament granollerí i la Secretaria General d'Habitatge, que ja ha estat aprovat per la junta de govern local i que s'ha de signar en els propers dies.

El primer sorteig es va haver de suspendre el passat 10 de setembre pocs minuts després d'haver-se iniciat. Els aspirants es van indignar al saber que de les 103 sol·licituds per a pisos d'una habitació només 13 obtindrien l'habitatge desitjat, mentre que en el cas dels pisos de dues habitacions hi havia més oferta que demanda.

Etiquetas: , ,

1 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

Para cuando el sorteo, no es justo que pase tanto tiempo y no nos tengan informados...

27 de mayo de 2009, 12:17  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio