viernes, 24 de abril de 2009

Inauguren la oficina Jove del Valles Oriental

El proper dilluns, 27 d'abril, a les 12 h i a l'Altell del Gra (pl. de l'Església, 8), s'inaugurarà l'Oficina Jove del Vallès Oriental, un nou servei producte de la col•laboració de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Granollers. Aquesta oficina forma part del projecte pilot de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil i agrupa serveis d'orientació i assessorament que, de manera gratuïta, s'ofereixen als i a les joves de la comarca.

Just abans de la inauguració oficial del nou servei, es farà la signatura del conveni de col•laboració entre les tres administracions implicades, que formalitzaran el secretari de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Eugeni Villalbí; el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Antonio Rísquez, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Després dels parlaments d'inauguració, s'ha previst un recorregut pel Gra i, a continuació, l'atenció als mitjans de comunicació (prevista pels volts de les 13 h).

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio