lunes, 16 de febrero de 2009

Rescindeixen el contracte dels pisos socials de Granollers Promocions

Granollers Promocions i l’empresa encarregada de la construcció dels 19 habitatges socials i de l’aparcament públic soterrat de 246 places de Can Comas van pactar una rescissió del contracte que els lligava. La constructora Tiferca havia guanyat l’adjudicació d’uns treballs que pujaven a uns set milions d’euros. “Les dificultats econòmiques de l’empresa van fer que se’n ressentís l’obra, que no avançava”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jordi Terrades. La decisió es va adoptar fa uns dos mesos i Granollers Promocions va liquidar a Tiferca i als seus proveïdors els pagaments pendents. La decisió també es va comunicar a les 19 persones que tenen signat un contracte de compravenda per aquests habitatges.

Els tècnics municipals han refet el projecte i ja s’ha obert el termini de licitació dels treballs pendents. Això ha de permetre que d’aquí “a dues o tres setmanes” s’adjudiqui la resta de l’obra a una nova empresa, ha explicat Terrades. L’Ajuntament preveu que els pisos estiguin enllestits al tercer trimestre d’aquest any i la de l’aparcament, abans d’acabar el 2009. Abans, Granollers Promocions ja havia hagut de canviar l’empresa adjudicatària dels edificis protegits de Maria Palau i Font de l’Escot.

PISOS SOCIALS PENDENTS DE VENDRE

L’empresa pública Granollers Promocions encara busca comprador per a 13 pisos protegits dels 147 que es van sortejar al setembre de 2006, fa gairebé dos anys i mig. Dels 108 habitatges del Pla de Baix, n’hi ha nou que encara no tenen propietari. S’espera la resposta de 13 persones de la llista d’aspirants. Entre aquests nou pisos, n’hi ha alguns que estan destinats a persones amb discapacitats o a famílies nombroses. A banda dels 147 adjudicataris directes del sorteig, ja s’ha contactat amb 185 persones més que havien quedat amb llista d’espera. Els contactes es fan seguint l’ordre de la llista d’espera del miler d’aspirants.

Font: El 9 Nou

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio