jueves, 12 de febrero de 2009

El BM Granollers guanya davant el Arrate

El Fraikin Granollers ha guanyat l'Arrate per 34-27 en el partit corresponent a la 17a jornada de l'Asobal. El central suec Apelgren, amb vuit gols, ha estat el millor home en atac dels vallesans. Per cert, que la tuberculosi que va contreure Ivan Raigal ha estat a punt de fer suspendre el partit. L'equip d'Eibar va demanar que s'ajornés del matx si no els donaven garanties que no els podien encomanar la malaltia, tot i que els metges i la federació els van tranquil·litzar.

Ànims dels seguidors i els jugadors del Fraikin Granollers per al seu company Ivan Raigal, que acaba d'iniciar el procés de recuperació de la tuberculosi que ha contret. Fins a última hora, l'Arrate ha intentat ajornar l'enfrontament amb el pretext de si hi havia algun risc de contagi.

Tot i el fred habitual de l'Olímpic, l'ambient estava escalfat. Els bascos han aconseguit trencar l'equilibri inicial i se n'han anat de tres gols. Temps del tècnic local, Lorenzo Rueda, molt oportú. Entrada del porter Manel Pérez i el Fraikin ha capgirat el marcador amb un parcial d'11 a 3.

Només arrencar la segona meitat ha agafat una renda de 5 gols i ha sabut mantenir sempre el rival a distància. Sembla que l'aturada del gener ha anat molt bé a Michael Apelgren, que en aquest inici de la segona volta de la Lliga encadena actuacions destacades.

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio