jueves, 5 de febrero de 2009

Albert Jordana escollit gerent de la TDT de Granollers

El periodista Albert Jordana serà el gerent del Consorci de la Televisió Digital Terrestre (TDT) de Granollers, que gestiona el canal públic comarcal d’aquesta demarcació. La designació de Jordana es va aprovar en el darrer ple del Consorci, que es va fer divendres a la tarda i suposa un nou pas per a la posada en marxa del canal de televisió.

El consorci està participat per 15 dels 23 municipis que inicialment n’haurien pogut formar part. Són Granollers, les Franqueses, la Roca, Aiguafreda, la Garriga, Canovelles, Cànoves i Samalús, Caldes, Sant Celoni, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, l’Ametlla, Bigues i Riells, Sant Antoni i Santa Maria de Palautordera. L’Ajuntament de Sant Celoni va anunciar fa algunes setmanes que es planteja sortir del consorci, però no ho ha confirmat.

L’emissió, però, abastarà també els municipis que no formen part del consorci.
Fins ara, els ajuntaments que hi han renunciat són Castellterçol, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia, Sant Pere de Vilamajor, Cardedeu, Llinars i Vallgorguina. N’hi ha vuit més que no hi han entrat per raons tècniques.
En el futur canal, la programació pròpia ha de representar 4,5 hores diàries i els 365 dies de l’any i, segons el president del consorci, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, es manté l’objectiu d’engegar les emissions al mes de maig. “Posem tot el que calgui per començar a emetre, però també depèn del ministeri i de la Generalitat”, ha advertit Mayoral.

Albert Jordana va néixer el 1964 a Granollers. Es va llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va cursar un màster de Guions de Televisió i Llargmetratges, també a la UAB.

font: El 9 Nou

Etiquetas: , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio