lunes, 2 de febrero de 2009

Els arquitectes reduixen horaris per la situacio economica

La delegació del Vallès del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) redueix els horaris d’atenció de l’oficina de Granollers a partir d’aquest dilluns.
La decisió és conseqüència directa de la crisi del sector de la construcció, que ha comportat una baixada del nombre de visats que es fan en aquesta oficina situada a les instal·lacions del Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG). Segons les dades del COAC, el nombre de visats havia baixat entorn d’un 70% fins al tercer trimestre. Les dades del conjunt del 2008 encara no s’han tancat.

En concret, a partir d’ara s’atén els dimarts i dijous de les 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Fins ara, estava oberta de dilluns a divendres. Al novembre, el COAC va acomiadar l’administrativa que hi havia a l’oficina de Granollers però va mantenir els horaris d’atenció amb personal de l’oficina de Terrassa. Sí que es va reduir la presència de l’arquitecte visador, que abans hi anava dos dies i des d’aleshores només n’hi va un. Aquest seguirà venint a Granollers un dia per setmana.

Amb tot, el COAC ha establert un sistema perquè els arquitectes puguin tramitar els visats els dies que l’oficina estigui tancada. S’ha obert un correu electrònic específic per a aquestes gestions i “hi haurà un missatger o el sistema que calgui per seguir donant el servei”, diu Manel Sánchez, corresponsal al Vallès Oriental de la delegació del COAC. Sánchez també defensa que creixi l’ús dels visats electrònics. “És molt interessant per evitar desplaçaments i perquè pots enviar la documentació els 365 dies de l’any i les 24 hores del dia”, apunta.

Font: El 9 nou

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio