martes, 27 de enero de 2009

UGT i CCOO signen el pacte local per la ocupacio

El secretari general de la Unió Intercomarcal de CCOO Vallès Oriental-Maresme, Ovidi Huertas; el secretari general d'UGT Vallès Oriental-Maresme, José Antonio Alcaide,i l'alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, han signat l'Acord local estratègic per a l'ocupació i la cohesió social a Granollers.D'aquesta manera, els dos sindicats majoritaris i l'Ajuntament de Granollers s'han compromès a millorar fórmules de cooperació per coordinar iniciatives de manera més eficaç.

Les tres parts implicades en aquest compromís treballaran de manera conjunta a favor d'un desenvolupament econòmic i social equilibrat i sostenible del territori. Un desenvolupament que generi ocupació estable i de qualitat, objectiu que ja marca bona part de l'activitat sindical i municipal.

CCOO, UGT i l'Ajuntament de Granollers defensen la col·laboració entre els diversos agents a favor de polítiques socials, d'ocupació i de promoció econòmica que millorin les condicions de la població. Per aquest motiu, han decidit sumar esforços amb l'acord que s'ha formalitzat aquest migdia.

Els dos sindicats majoritaris i el consistori de Granollers prioritzaran les actuacions destinades a les persones aturades que tenen més dificultats d'inserció laboral, a causa de la seva condició personal o de determinades circumstàncies particulars, socials i econòmiques. A més, tots tres facilitaran que les empreses amb les quals contracten obres o serveis acompleixin aquest objectiu i elaboraran estratègies conjuntes respecte a les actuacions que es debaten en les meses d'ocupació.

Aquest compromís implica que les organitzacions sindicals participaran en les iniciatives que contribueixen a la recerca, el desenvolupament i la investigació, en l'àmbit de la promoció econòmica, per donar suport a les apostes estratègiques que es vulguin tirar endavant s'impulsaran fórmules de mediació en els conflictes laborals que es puguin produir a la ciutat, amb respecte als procediments administratius i negociats propis de l'àmbit laboral s'avaluarà, de manera conjunta, l'oferta de formació professional reglada, ocupacional i contínua existent a Granollers, amb l'objectiu de garantir que sigui adequada, innovadora i de qualitat les tres parts signants col·laboraran en el desenvolupament del Projecte d'integració de formació professional de Granollers, en el marc de l' Acord estratègic tots dos sindicats i l'Ajuntament contribuiran a millorar la qualitat de l'ensenyament, amb la creació i la potenciació de serveis educatius i complementaris i amb la potenciació i l'impuls de processos de renovació i innovació pedagògica.

Font: Ajuntament de Granollers

Etiquetas: , , , , , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio