martes, 20 de enero de 2009

Granollers participa en un docudrama sobre mestres

El paper de mestre que tothom juga en un moment o altre de la vida és el contingut de la docusèrie “Mestres”, que es presenta aquest dimecres, 21 de gener, a les 20.00h, al Centre Cultural de Cardedeu. Aquest projecte innovador, realitzat pels municipis de Cardedeu, Granollers, Mollet del Vallès i Santa Eulàlia de Ronçana, compta amb l'assessorament i finançament de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.

“Mestres” és una sèrie documental adreçada a les televisions locals que mostra el potencial educatiu dels mitjans de comunicació de proximitat i del municipi. Tot i que el format de docusèrie és ja força habitual a les nostres televisions, aquesta producció de 13 capítols, dels quals se n'han completat set, destaca per la novetat d'haver aconseguit sumar els esforços de diferents regidories d'Educació i de Comunicació de la comarca. A més dels ajuntaments esmentats, han col·laborat en la realització de “Mestres”, l'associació Mitjans – Xarxa d'Educadors i Comunicadors, Àudiovisual Granollers, Canal Set – Santa Eulàlia Televisió, Ràdio Televisió Cardedeu i l'Escola Municipal de Música Josep M. Ruera (Granollers).

La sèrie és el resultat de més de dos anys de treball i el seu capítol pilot es va presentar l'any 2006 al Mercat Àudiovisual de Catalunya. Inicialment, s'estrenarà a Ràdio Televisió Cardedeu, el proper 26 de gener, a les 22:45h i s'emetrà setmanalment. Amb posterioritat, es difondrà a les televisions locals dels altres tres municipis participants, que formen part de la Xarxa Audiovisual Local, entitat pública creada per la Diputació de Barcelona.

L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, presidirà l'acte de presentació de “Mestres”, que comptarà també amb la presència de la diputada d'Educació de la Diputació de Barcelona, Carme Garcia Suárez, i dels alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; de Mollet del Vallès, Josep Monràs; i de Santa Eulàlia de Ronçana, Enric Barbany.

Font: Diputació de Barcelona

Etiquetas: , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio