miércoles, 14 de enero de 2009

Els Botiguers de Granollers donen 18.000 euros a l Hospital

Avui s’ha fet el lliurament del xec per valor de 18.000 euros que els comerciants de Granollers i La Caixa han fet a l’Hospital General de Granollers per a la compra de llits articulats destinats al Centre Geriàtric Adolfo Montañá.
El director General de l’Hospital, Rafael Lledó, ha agraït la solidaritat de tots els ciutadans de Granollers i de la comarca que amb les seves compres han col·laborat a fer possible l’adquisició d’aquests equipaments.

Per la seva part, Francesc Cantó, director d’àrea de negoci de La Caixa, ha assenyalat que durant aquestes festes s’han realitat 3500 operacions amb la targeta de Gran Centre, el que ha comportat una recaptació total de 315.000 euros. Amb la donació de 18.000 euros l’Hospital confia en poder adquirir nou llits especials per als pacients ingressats al Centre Geriàtric.

El Centre Geriàtric Adolfo Montañá, que pertany al complex sanitari de l’Hospital General de Granollers, compta amb dues plantes destinades a residència geriàtrica i dues plantes més on s’ubica l’àrea sociosanitària (convalescència, cures pal·liatives, hospital de dia geriàtric). Les característiques dels pacients que ingressen a l’àrea sociosanitària, malalts d’edat avançada, amb mobilitat reduïda i limitada, fan necessari disposar d’equipaments adaptats a les seves necessitats.

Un d’aquest equipaments són els llits que cal que siguin adaptats per tal de facilitar l’autonomia del pacient, en la mesura de les seves possibilitats. La voluntat de l’Hospital General de Granollers és que tots els seus pacients disposin dels millors equipaments tècnics i sanitaris, i per aquest motiu, de manera progressiva s’està intentant renovar els llits existents per nous models amb millors prestacions.

Font: Vallesoriental.com

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio