lunes, 5 de enero de 2009

Partit solidari del BM Granollers

Aquest passat diumenge 4 de gener va tenir lloc a Sant Esteve de Palautordera la quarta edició del partit solidari ‘Cap nen sense joguina’ que va enfrontar al Fraikin BM Granollers i a una Selecció del Baix Montseny i al senior femení del BM Granollers i a una Selecció de jugadores del Baix Montseny. Una jornada dedicada a recollir joguines per als nens més desafavorits que va tenir una gran acollida i que va aconseguir recaptar fins a 300 joguines gràcies a la desinteresada aportació del públic assistent, que va ser nombrós.

La jornada va començar amb el partit entre el senior femení del BM Granollers i una Selecció de jugadores del Baix Montseny. Un encontre apasionant que va fer les del•lícies del públic assistent que va poder presenciar un partit molt igualat i que es va acabar decantant a favor de les noies del Baix Montseny, que es van imposar per 24 a 22.

El plat fort de la jornada però arribaria a les 20:00 del vespre amb la disputa del partit entre el Fraikin BM Granollers i la Selecció del Baix Montseny. Un partit que va comptar amb la participació de jugadors de primer nivell com Raul Campos, Alvaro Ferrer, Marc Pujol o el jugador del Naturhouse la Rioja Josep Masachs. No va poder jugar, tot i que si que hi va ser present, Marc Amargant, així com tampoc ho va fer David Davis ja que cap dels dos tenia permís del seu club. Al partit també hi va ser l’ex jugador del Fraikin BM Granollers Vicente Alamo, ara al Reale Ademar de Lleó, que va voler donar suport als seus ex companys. La plantilla del Fraikin BM Granollers la van completar els jugadors del KH7 BM Granollers de Marc Lurbe, ahir en funcions d’entrenador, que van rendir a un nivell excepcional i van demostrar que són el futur relleu dins el primer equip.

El matx va acabar amb victòria del Fraikin BM Granollers per 24 a 38 amb 8 gols de Manel Cirac, 7 de Marc Pujol, 4 de Moisès Blanxart i Santi Manso, 3 de Raul Campos i Jordi Puig, 2 de Gerard Hernández, Jordi Corcera i Cañellas i un de Alvaro Ferrer. Pel que fa a la Selecció del Baix Montseny el màxim golejador va ser Jordi Planas amb 7 gols seguit de Josep Masachs amb 6 i Ramon Comulada amb 4.

L’acte va tenir el seu moment més emotiu amb l’homenatge que el BM Granollers va voler retre al seu ex jugador Juli Gomez. El president del nostre club va fer-li entrega d’una samarreta del primer equip amb el seu nom i el públic assistent el va ovacionar en reconeixament a la seva excepcional trajectoria. Ell va ser un dels protagonistes indiscutibles d’una jornada solidaria en la que el resultat esportiu era el de menys i gracies a la qual el dia de reis serà ben especial per a més de un nen.

Font: BM Granollers

Etiquetas: , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio