viernes, 2 de enero de 2009

Primer naixament del 2009

Nayara Berbel Rodríguez és el primer nadó del 2008 nascut a la comarca. Va néixer a tres quart d’una de la matinada d’aquest dijous i suposa l’estrena com a pares de Francico Berbel, de 28 anys i Mari Carmen Rodríguez, de 30, veïns de Granollers. La nena va néixer per part natural a l’Hospital de Granollers, a on els pares van arribar a les 6 de la tarda del dimecres 31, sense gaire alarma. “Des que ens vam assabentar que la Mari Carmen estava embarassada, els càlculs apuntaven que la nena podia néixer a finals de desembre o principis de gener. Però jo tenia el pressentiment què el part seria el dia 1. Em feia molta il·lusió i, al final, així ha estat”, comenta el pare, emocionat.

Malgrat que en Francisco i la Mari Carmen són pares novells, han afrontat el part de la Nayara amb molta serenor. “Ho teníem tot preparat”, explica el pare. Tot i que van arribar a l’hospital a les 6 de la tarda, no van tenir la seguretat que la Mari Carmen hauria d’ingressar fins a les vuit del vespre, quan les famílies respectives van començar a mobilitzar-se. “A ells sí que els va agafar més d’imprevist. Els vam deixar a tots sense poder prendre el raïm!”, diu el pare.

Malgrat que van passar sis hores des de l’entrada a l’hospital fins que va néixer la Nayara, el temps se’ls va passar “molt, molt ràpid”. El part va anar molt bé i va ser molt emocionant. El moment més bonic va ser quan li vam veure la cara. Semblava increïble. És preciosa”, diu el pare.

La Nayara, que va pesar 3’3 quilograms en néixer, és la primera nena a la família d’en Francisco i la Mari Carmen. Tot i que ja tenen cinc nebots, tot són nens.

Font: El 9 Nou

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio