lunes, 19 de enero de 2009

Detingut per abandonar coche a la via del tren

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Granollers han detingut Ramiro FVS, de 29 anys, nacionalitat boliviana i veí de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) com a presumpte autor dels delictes de danys, desordres públics i contra la seguretat en el trànsit. Suposadament, l'arrestat hauria abandonat el cotxe que conduïa ocupant part de la via del tren després que l'automòbil quedés atrapat fruit d'una maniobra que el conductor no va poder controlar. Posteriorment, un comboi sense passatgers va envestir el turisme. Al sinistre no hi va haver cap ferit.

Els fets van passar sobre les 5.10 hores del 17 de gener. Un tren sense servei que circulava per la línia Barcelona-Puigcerdà en direcció a Granollers va envestir el vehicle, que es trobava en paral·lel a les vies envaint part d'aquestes en un pas a nivell sense barrera, a l'alçada d'un camí que comunica les localitats de Granollers i Parets del Vallès. A conseqüència de la col·lisió, el comboi va patir desperfectes.

Ràpidament els agents van iniciar una investigació per identificar el presumpte autor dels fets. Les indagacions van culminar poques hores després amb la localització i detenció del suposat conductor del vehicle.

Arran de l'accident, la circulació de trens va quedar ininterrompuda durant tres hores. Aquesta incidència va afectar quatre trens.

Està previst que l'arrestat passi a disposició judicial avui, 19 de gener.

Font: Mossos d´Esquadra

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio