lunes, 26 de enero de 2009

El PSC rebt les critiques de ERC i CiU sobre la informacio municipal

El PSC considera que les crítiques de CiU i ERC a la política informativa de l’Ajuntament de Granollers són un intent de desviar l’atenció d’altres qüestions i una manera d’amagar les pròpies limitacions d’aquests dos grups que estan a l’oposició.

“Es volen emmascarar les febleses argumentals d’una part de l’oposició, ERC i CiU”, va dir el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Jordi Terrades, aquest divendres en una conferència informativa en què, acompanyat de la regidora de Comunicació, Alba Barnusell, va rebatre una per una totes les crítiques llançades per CiU i ERC. “Centrar la crítica en això és voler desviar l’atenció dels ciutadans creant falses polèmiques. El que deu coure a ERC i CiU és que la valoració dels ciutadans del seu govern és un 6,7”, va afegir el regidor referint-se a la darrera enquesta de valoració de la feina de l’Ajuntament que va fer la Diputació. “CiU i ERC saben que el govern aplica els compromisos amb la ciutadania. Els projectes es debaten amb els grups municipals i amb la societat granollerina”, remarca.

CiU i ERC van denunciar que en els plens de l’Ajuntament no tenen l’oportunitat de rebatre les crítiques que els fan des de la majoria socialista perquè no se’ls permet intervenir per al·lusions personals i perquè els regidors del govern tenen sempre la darrera paraula. En aquest sentit, Terrades va dir que el reglament que regula el funcionament dels plens es va aprovar l’any 1994 quan era alcalde Josep Serratusell, de CiU.

Font: El 9 Nou

Etiquetas: , , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio