viernes, 6 de febrero de 2009

Socis del Club Natacio Granollers es queixen per no poder entrar cotxets

Una quinzena de socis del Club Natació Granollers (CNG) van protestar aquest dijous a la tarda contra la nova normativa del club, que prohibeix l’entrada de cotxets infantils a les instal·lacions. Els pares creuen que la mesura vulnera els drets del menor i denota falta de sensibilitat del club envers els socis.

La junta directiva, però, sosté que la limitació s’aplica per motius de seguretat, ja que havia arribat el punt en què els cotxets obstaculitzaven el pas i els accessos d’alguns espais i serveis del centre. També al·lega que hi havia socis i usuaris del club que s’havien queixat que els cotxets saturaven vestidors i altres espais comuns.

“Ens sap molt de greu, però la seguretat és primordial”, assegurava aquest mateix dijous el president del CN Granollers, Josep Maria Mas. “La mesura es va comunicar amb dos mesos d’antelació, i s’ha habilitat un espai perquè puguin deixar el cotxet”, assenyalava.

David Delmàs és pare de tres nenes, una de 5 anys, una altra de 3 i l’altra de mesos. Ha organitzat la protesta perquè considera que aquesta normativa “vulnera els preceptes bàsics democràtics”, és “discriminatòria” i fins i tot “feixista”. En un comunicat, els pares diuen que quan han explicat aquests problemes als responsables del club se n’han desentès i només els han dit que és per evitar problemes de seguretat.

Font: El 9 nou

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio