sábado, 14 de febrero de 2009

El granolleri Gerard a punt de fitxar pel Nastic

El Nàstic va aprofitar el mercat d'hivern per fitxar José Mari, un jugador contrastat a Primera i que arribava amb l'etiqueta de crack. El Girona no ha volgut ser menys i també tindrà el seu mediàtic. Es tracta de l'exblaugrana Gerard López que, si molt no es torcen les coses, vestirà la samarreta del Girona fins a final de temporada. El migcampista vallesà, de 29 anys, ocuparà la plaça del lesionat Òscar Álvarez a la plantilla.
El Girona tenia guardat un bon roc a la faixa. El mercat d'hivern es va tancar el passat 31 de gener però arran de la greu lesió d'Òscar Álvarez, el club va començar a rastrejar i estudiar el mercat. En conèixer-se l'abast de la lesió del central barceloní (6 mesos), la direcció esportiva del club, encapçalada per Javi Salamero, no va descartar el fitxatge d'un jugador fins a final de temporada. Ara la junta directiva sembla decida a incorporar un jugador mediàtic i que engresqui l'afició. I Gerard compleix el perfil. Ahir, el mateix Gerard reconeixia converses avançades amb el Girona. "N'hem parlat i és cert que hi ha un interès després que l'Òscar Álvarez es lesionés greument. El meu representant és el mateix que el de l'Òscar i és ell qui porta totes les negociacions", assegurava l'exjugador del Barça, València, Alabès, Mònaco i Recreativo. Gerard va explicar que "quan em vaig assabentar de la lesió de l'Òscar, em va saber molt de greu i li vaig trucar per animar-lo. Sóc molt amic del seu germà Quique".
El representant de Gerard, Josep Maria Orobitg, va matisar que "encara" no hi ha acord. "N'estem parlant. Hi ha interès per part del Girona i la possibilitat que fitxi existeix. Però insisteixo: encara no hi ha acord". Orobitg va admetre haver parlat amb el president Josep Gusó i el director esportiu, Javi Salamero, i va destacar que, de moment en el que hi ha acord és en la durada del possible contracte, fins a final de temporada.
En cas que Gerard passés a ampliar la plantilla del Girona, Raül Agné disposaria d'una opció més per al doble pivot. A hores d'ara, Matamala i Dorca són fixos per al de Mequinensa, amb la possibilitat de Manga en ocasions i, fins i tot, de Serra i Cañas, dos jugadors de perfil més defensiu. Gerard és un migcampista molt ben dotat tècnicament que, en els seus millors anys, acostumava a arribar amb facilitat a la porteria rival i a signar una bona quantitat de gols.
Gerard es va formar al Granollers i al Barça i després ha militat al València, Alabès, novament al València i de nou al Barça. D'allà va passar al Mònaco i l'any passat al Recreativo (18 partits ). Ha estat sis vegades internacional amb Espanya, amb la qual va disputar l'Eurocopa de l'any 2000.

font: diari de Girona

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio