lunes, 25 de mayo de 2009

79.000 persones visiten l Ascensio

L'organització de la Fira de l'Ascensió de Granollers xifra en 79.000 els visitants de la 59a edició, celebrada entre aquest dijous i diumenge. La xifra significaria un creixement respecte als visitants rebuts en l'edició anterior, quan la mateixa organització xifrava l'assistència en 75.000 persones. Les xifres contrasten amb la percepció d'alguns expositors amb anys de presència a la mostra, que detectaven un descens de visites. El director del certamen, Enric Brufau, assenyala que les visites s'han repartit durant els tres dies i mig de mostra i s'han concentrat menys en les tardes de divendres i de dissabte, ´com era tradició.

La mostra ha consolidat algunes apostes paral·leles a l'exposició multisectorial, que aquest any havia crescut en nombre d'expositors tot i el context de crisi. La Mostra Gastronòmica, amb rècord de participants (onze restaurants) i de plats en oferta (una trentena) ha estat un dels atractius per als visitants. També ha destacat la fira Jugar x Jugar, que havia fet el rècord de participació en el concurs de creació de jocs, amb 73 propostes, i que, tot i haver incrementat els espais per als jugadors i per a expositors, ha presentat permanentment un bon aspecte en l'envelat específic.

La regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, també ha destacat dues de les novetats d'aquesta edició. La presència d'una destinació turística de fora de la comarca, com la vall d'Almanzora, a la província d'Almeria, els representants polítics de la qual marxen satisfets de la promoció que han pogut fer a la Fira, i el creixement dels tastos de productes agroalimentaris de qualitat, també amb expositors de fora del Vallès Oriental. Per a la regidora, l'experiència turística es repetirà, i caldrà fer aposta per incrementar la presència de productors agroalimentaris.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio