miércoles, 20 de mayo de 2009

El Mercat Audiovisual reunira 56 empreses a Granollers

La desena edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) reunirà a Granollers a final de maig 56 empreses del sector audiovisual d'Espanya, França i Itàlia per mostrar les últimes novetats tecnològiques i per debatre sobre la transició digital cap a la TDT.

El MAC 2009, la fira tecnològica i de continguts del sector audiovisual i de la comunicació, comptarà amb un gran nombre de debats i taules rodones que versaran sobre la transició digital cap a la TDT.

La desena edició del MAC obrirà les portes els dies 27 i 28 de maig al recinte Roca Umbert de Granollers i es convertirà durant dos dies en el lloc de trobada i de debat del sector audiovisual i de la comunicació i dels seus reptes de futur.

L'alcalde de Granollers i president del Consorci MAC, Josep Mayoral, ha explicat que una vegada el MAC s'ha consolidat com ´´un mercat de referència a Catalunya i a l'Estat´´, la voluntat d'aquesta fira tecnològica i de continguts és convertir-se al mercat audiovisual ´´de referència del sud d'Europa, el Mediterrani´´.

Mayoral ha destacat que en un any tan complicat com aquest, és un ´´èxit, consolidar i mantenir el nombre d'expositors´´ i, sobretot, el fet de ´´créixer en continguts´´ a través de les conferències i debats que versaran sobre l'encesa digital i sobre les ´´noves possibilitats i oportunitats´´ que es generaran per als productors i operadors del sector.

El MAC 2009 comptarà amb la presència de la Federació d'Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA), de diferents empreses de les Balears i el País Valencià, així com diverses empreses franceses i italianes.

La inauguració del MAC 2009, el dia 27 de maig, estarà presidida pel conseller de Cultura de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, i la clausura, el 28 de maig, comptarà amb la presència del Secretari d'Estat de Telecomunicacions del Ministeri d'Indústria, Francisco Ros.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio