viernes, 15 de mayo de 2009

Recepcio a l equip femeni del BM Granollers per l ascens a primera nacional

Aquest proper dissabte 16 de maig de 2009, a les 11 del matí, tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers una recepció oficial de l’equip sènior femení del KH7 BM Granollers en motiu de l’ascens a Primera Nacional. Les noies que dirigeix Carles Viver rebran l’homenatge del consistori granollerí després d’aconseguir un històric ascens a la divisió de plata de l’handbol femení en una fase d’ascens jugada al Palau d’Esports de Granollers durant el primer cap de setmana del més de maig.

Les granollerines han realitzat enguany una campanya d’excel•lent coronant-se com a campiones de la lliga catalana i, posteriorment, aconseguint l’ascens a la Primera Nacional femenina en unes fases de clar color granollerí. El sènior femení del KH7 BM Granollers va haver de superar al CC Tamarana, a l’Indopime Basauri i a l’AD Olvega en unes fases disputades al Palau d’Esports de Granollers i que van certificar el gran rendiment esportiu de l’equip al llarg d’aquesta temporada 2008/2009.

Un èxit sense precedents a la nostra ciutat que representa un debut triomfal de l’entrenador, i ex jugador del Fraikin BM Granollers, Carles Viver. I és que aquesta ha estat la primera temporada de Carles Viver al capdavant d’aquest sènior femení. Un debut espectacular que l’ha convertit en l’artífex de l’èxit i una de les evidents claus d’aquest històric ascens.

Ara les jugadores del sènior femení del KH7 BM Granollers rebran el merescut homenatge de l’Ajuntament de Granollers i el reconeixement d’una ciutat bolcada amb l’handbol i el Club Balonmano Granollers. Una recepció oficial en la que hi seran presents bona part dels membres de la Junta Directiva del Club, encapçalats pel seu president, Joan Maria Perez Ortíz, i que acabarà amb una entrega d’obsequis i la ja tradicional fotografia de grup.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio