jueves, 21 de mayo de 2009

Granollers inaugura la Fira de la Ascensio

Aquest dijous, dia 21 de maig, a les 18 h al parc firal de Granollers, el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat, Joaquim Llena, inaugura la 59a. edició de la Fira de l'Ascensió. Enguany la Fira compta amb uns 160 expositors de diversos sectors i indrets i una àmplia oferta lúdica. Els 45.000 m2 del parc Firal mantenen la capacitat d'atracció empresarial i institucional, tot i l'actual situació de crisi global.

També hi ha noves incorporacions, és el cas d'un estand del Valle del Almanzora,per
promoure el turisme en aquesta àrea d'Almeria, on hi ha municipis tan vinculats a Granollers com Lúcar i Somotín. Aquesta comarca andalusa hi oferirà degustació de la seva gastronomia cada dia de la Fira. A més del turisme, hi seran presents, com és habitual, els sectors del motor, industrial, comercial, institucional, agrícola, ramader i gastronòmic, així com l'hípica i la consolidada carpa de "jugarxjugar" que arriba a la tercera edició i amplia el ventall de possibilitats de conèixer i jugar amb algun joc antic, fins i tot, mil·lenari. També, augmenta l'oferta i la participació en les activitats d'oci que acompanyen la proposta "jugar x jugar". D'una banda, amb novetats com el Taller de go, un joc d'Orient que el coreà Eun Keun Oh, jugador professional instal·lat a Barcelona, explicarà en aquest taller.

Aquest any, també destacaran exhibicions de cavalls i una àmplia oferta d'oci per a diverses edats.
Increment d'alguns sectors Dins la carpa multisectorial, destacarà una nombrosa presència de construcció i immobiliàries, que aprofitaran la Fira per cercar noves activitats econòmiques. A més, els expositors de decoració, mobiliari i accessoris de la llar incrementen la seva participació en aquesta edició.

Hi haurà també un major nombre de productors artesans catalans, a més de l'Associació de Productors Artesans per la Qualitat del Vallès Oriental. En aquesta edició de la Fira, destacaran, a més, alguns estands institucionals: Diputació de Barcelona, Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya, Agència Catalana del Consum, Gastroteca, Prodeca i Cambra de Comerç i un espai interactiu de TV 3, a més de l'estand de l'Ajuntament de Granollers.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio