viernes, 6 de marzo de 2009

El PP de Granollers critica les ajudes per lloguer

María Ángeles Olano, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Granollers, ha denunciat “l’engany i el retard de les ajudes del Ministeri de l’Habitatge pel lloguer d’habitatges dels joves del municipi (renda bàsica d’emancipació). En els primers nou mesos d’aplicació de la mesura (es va començar a aplicar el 1 de gener de 2008), un total de 255 joves van presentar la sol·licitud de l’ajut; i s’han resolt i enviat al Ministeri per part de la Generalitat un total de 174, el que representa el 68,2%. Però, el més greu és que només s’han verificat un total de 45, és a dir, el 17,6% i només en 40 casos s’ha ordenat el pagament, el que representa un 15,6%. A més, entre que s’ordena el pagament i el jove rep l’ajut passa un mínim d’un mes.”

La regidora popular ha dit que “aquesta va ser una de les mesures estrella del Partit Socialista en la darrera campanya electoral de les Eleccions Generals i ara es comprova que una vegada passades les Eleccions, només una minoria dels joves que han sol·licitat l’ajut el comencen a percebre.” I ha afegit que “el Govern de Rodríguez Zapatero és insensible a les necessitats socials dels joves de nostre municipi i oblida que molts joves han pres la decisió de llogar un pis comptant amb aquesta ajuda que no arriba. I el fet s’agreuja per la greu crisis econòmica que estem patint.”

“És inadmissible –ha afirmat la regidora popular- que el Govern de l’Estat ara doni les culpes als joves i a les entitats financeres per aquest retard injustificable. En la resposta del Govern s’afirma que en molts casos no es pot pagar l’ajut perquè o bé el jove o bé l’entitat financera no informa al Ministeri del compliment d’estar al corrent del pagament periòdic del lloguer de l’habitatge objecte del contracte d’arrendament. En conclusió, el Govern no compleix i un cop més la culpa és dels altres.”

Etiquetas: , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio