martes, 10 de marzo de 2009

Albert Camps enceta un cicle de xerrades al PSC

Albert Camps va encetar dijous el programa de xerrades col·loqui “El regidor s´explica” parlant-nos sobre “Obres i Projectes”.

Actualment la partida destinada a Obres i Projectes ha pogut assolir la xifra més alta a la nostra ciutat gràcies a les ajudes que des de el govern estatal s´han fet al Fons Estatal d´Inversió Local per nous projectes que han d´estar finalitzats aquest any. Albert Camps va destacar que “ara és el moment que toca fer més inversions posant més recursos que mai per fomentar l´ocupació” i amb aquests nous projectes s´està ajudant molt a la reactivació de la construcció a Granollers. La nostra ciutat ha pogut acollir-se a aquestes ajudes presentant un munt de projectes que tots han estat aprovats i molts estan fins i tot començant. A la web de l´Ajuntament (http://www.granollers.cat) es pot trobar el seguiment i detall no tan sols de les obres subvencionades amb aquest fons estatal, sinó de totes les obres que estan en marxa a la nostra ciutat i de les obres previstes. Una eina perquè es pugui conèixer al detall tot el que estan fent per les millores urbanístiques a Granollers fins i tot amb dates aproximades de termini de les mateixes.

Sobre el gran projecte de remodelació del centre de la ciutat, l´anomenada illa de vianants, Camps va deixar clar que “darrera de cada projecte hi ha una manera d´entendre la ciutat perquè sempre he cregut que els projectes tenen ànima” i aquest projecte té l´ànima d´un Granollers més obert a la ciutadania i més proper que mai. Amb aquesta gran obra passarem de tenir uns 15.000 m² a tenir 30.300 m² d´espai per a vianants a tot Granollers, una notable millora. Albert Camps va deixar ben palesa la seva idea de ciutat deixant clar el que mai ha de ser una illa de vianants “l´illa de vianants mai pot ser una illa pròpiament dita i per això s´ha d´invertir també en els barris, i sobretot en els de la segona corona per facilitat el poder arribar aquesta illa central amb total comoditat des de qualsevol barri” aquests són els conceptes de ciutat que Albert Camps va saber transmetre en la seva acurada exposició deixant clara la idea de continuar treballant per fer de Granollers una ciutat per a les persones.


Després d´Albert Camps, tots els regidors i regidores del nostre Ajuntament aniran passant a explicar-nos de primera mà l´actualitat de les seves regidories, la feina feta i els projectes i propostes sobre les que estan treballant, per apropar-nos el dia a dia en unes amenes xerrades on poder tenir informació de primera mà del que fan i faran a la nostra ciutat.

font: socialistes.cat

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio