jueves, 30 de julio de 2009

Una part dels adjudicataris dels pisos oficials de Granollers renuncia

El director general de Promoció de l’Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, han lliurat aquest matí les claus de 75 habitatges amb protecció oficial de lloguer situats al sector Z de Granollers (Vallès Oriental). Els pisos han estat construïts per l’Incasòl i seran administrats per Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Els habitatges es distribueixen en dos edificis ubicats a l’avinguda de Marie Curie, entre els carrers del Pla de Baix i Montserrat Roig, i Pla de Baix i Maria Aurèlia Campmany. Cada edifici té 59 habitatges i, en total, 105 disposen de dos dormitoris i tretze, d’un. Els preus del lloguer mensual oscil·len entre els 340 euros i els 440 euros, en funció de si disposen d’un dormitori o de dos i de si tenen plaça d’aparcament vinculada i amb les despeses comunitàries incloses. Dels 118 pisos que conformen les promocions, se n’han lliurat 75 per diferents circumstàncies personals dels adjudicataris. La resta dels habitatges es lliuraran pròximament.

El bloc que està situat al carrer de Montserrat Roig, el de la primera fase. És un bloc lineal de planta baixa i quatre plantes pis. Tots els habitatges, excepte tres, tenen una superfície de 60 m2 i disposen de rebedor, amb un espai per a un armari, sala d’estar amb cuina oberta, dues habitacions i una sala de bany completa, amb banyera, bidet, i un espai per a la rentadora. Els altres tres pisos fan 40 m2 i tenen un dormitori doble, una sala d’estar-cuina i un bany. A la planta baixa hi ha dos pisos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. La promoció inclou 58 places d’aparcament. El bloc s’ha construït amb murs de formigó encofrats i formigonats in situ, seguint les directrius de l’Incasòl i la Secretaria d’Habitatge, que volen fomentar la innovació tecnològica. L’autor del projecte i director de l’obra és l’arquitecte Víctor Seguí i Santana.

L’altre edifici, el que està situat al carrer de Maria Aurèlia Capmany, que és la segona fase de la promoció, també és un bloc lineal de planta baixa i quatre plantes pis, orientades al sud amb un balcó galeria. La superfície útil de la majoria dels habitatges és de 54 m2 i tenen dos dormitoris, un bany i una sala d’estar amb la cuina incorporada. A la quarta planta hi ha deu habitatges de 40 m2, amb un dormitori doble, una sala amb la cuina incorporada i un bany. A la planta soterrani hi ha un aparcament de 61 places. L’arquitecta Conxita Balcells Blesa ha desenvolupat el projecte i ha dirigit la construcció dels habitatges.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio