viernes, 17 de julio de 2009

La TDT de Granollers emet a partir del septembre

l nou canal Vallès Oriental Televisió (VOTV) començarà les seves emissions el 14 de setembre. Inicialment ho farà amb una hora de producció pròpia, amb l’objectiu d’arribar a les quatre hores l’any 2011. El Consorci Teledigital del Vallès, l’operador de VOTV, té previst obrir dues de legacions durant el 2010, una a Caldes de Montbui i l’altra a la Garriga.

Durant la presentació, el gerent del consorci, Albert Jordana, va explicar que la “VOTV es veurà a tot el Vallès Oriental, 24 hores al dia i set dies a la setmana”, combinant continguts propis, la programació de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i la compra de programes a productores audiovisuals de la comarca.

El nou canal de televisió tindrà un servei web de Vídeos a la carta, on els espectadors podran descarregar-se tots els programes de producció pròpia de VOTV, i on els ajuntaments del consorci podran afegir les seves pròpies produccions audiovisuals.

La seu de VOTV és al Centre Audiovisual de l'edifici Roca Umbert - Fàbrica de les Arts; un projecte impulsat per l'Ajuntament de Granollers i concebut com un espai de foment de la creació cultural, de producció i distribució audiovisual.

El Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública de la demarcació de Granollers (Consorci Teledigital Granollers) és una entitat amb personalitat jurídica pròpia integrada pels ajuntaments d’Aiguafreda, L'Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cànoves i Samalús, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, Granollers, La Roca del Vallès, Lliça d'Amunt i Sant Antoni de Vilamajor.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio