martes, 30 de junio de 2009

Ferran Soriano parlara a Granollers

El proper dia 9 de juliol, Ferran Soriano, president de Spanair, serà a Granollers en el marc de la conferència que organitza el Cercle d'Empresaris, sota el títol "Iniciativa empresarial i propòsit col.lectiu. Spanair, una experiència".

El Cercle d'Empresaris ha convidat el president de Spanair, Ferran Soriano, per tal que ens expliqui la seva experiència com a empresari, doncs en la seva trajectòria empresarial ha ocupat diferents alts càrrecs en importants empreses tals com Benckiser, Cluster Consulting, DiamondCluster International, FC BARCELONA, NODE, etc. Per tant, es preveu que assisteixi una bona representació de l'empresariat de la comarca. L'acte tindrà lloc a la seu del Cercle d'Empresaris, Av. Europa, 21 de Granollers a les 19 hores.

Amb posterioritat a la conferència i l'habitual col.loqui, Soriano soparà privadament amb els membres del Cercle d'Empresaris, que presideix el Josep Mª Pujol i Artigas. (Ficosa International).

El Cercle d'Empresaris és el fòrum d'opinió, debat i trobada del teixit empresarial integrat a la UEI - Cerclem, patronal del Vallès Oriental, i periòdicament organitza jornades, conferències i debats per tractar temes de candent actualitat.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio