lunes, 13 de julio de 2009

El Pla Estrategic vol dotar Granollers d estudis superiors

Dotar Granollers d’estudis superiors i de recerca universitària. Aquest és un dels projectes que s’inclouen en el Segon Pla Estratègic de la ciutat, que està en procés d’elaboració. Aquest dilluns es va presentar el document Objectius, estratègies i projectes, que és la primera plasmació de les propostes que es recolliran en el full de ruta que ha de determinar les actuacions que es faran a la ciutat en els propers anys.

“Aquesta és una primera proposta que no serà la proposta definitiva”, va explicar l’historiador Jordi Planas, director del Segon Pla Estratègic. A partir d’ara s’obrirà un procés de debat amb entitats, associacions de veïns i els ajuntaments de les Franqueses, la Roca i Canovelles. També a través de la pàgina web del pla (www.plaestrategicgranollers.cat). Al novembre, es farà la segona Conferència Estratègica, que servirà per acabar de definir els objectius i projectes i començarà a fixar la prioritat amb què es tiraran endavant. El nou pla destaca per la voluntat de consensuar i coordinar accions amb els municipis de la conurbació.

El document reconeix que la falta d’universitats és “una debilitat important que es detecta a Granollers i el seu entorn” i que la diferencia d’altres ciutats similars de la segona corona metropolitana. També admet que el mapa universitari actual dificulta que Granollers pugui acollir carreres universitàries, “tot i que caldria explorar l’opció dels estudis esportius i de salut”.

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio